Welkom bij Beautysalon the Rose!

Welkom bij Beautysalon the Rose!

Mijn naam is Rosemarijn Pols en ik ben de trotse eigenaresse van Beautysalon the Rose! Mijn salon is gevestigd in Vlaardingen, in een prachtig pand aan de haven (Oosthavenkade 39a).

In mijn beautysalon kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Gezichtsbehandelingen, pedicure- en manicurebehandelingen, massages, wimpers en wenkbrauwen, ontharingsbehandelingen en nagelstyling.

Mijn schoonheidssalon is dé salon van Vlaardingen en ik zal u in drie punten uitleggen waarom:

  • Ontspanning

Hiervoor komt u natuurlijk naar een schoonheidssalon. Ik zorg ervoor dat u helemaal tot rust kan komen en even de alledaagse dingen kunt vergeten. Met een warm kopje thee of koffie heet ik u welkom. In de salon staat relaxende muziek op en een heerlijke geurkaars brandt. U ontsnapt even aan de dagelijkse drukte zodra u de salon binnenstapt!

  • Professioneel

Van 2011 tot 2014 heb ik de opleiding ‘Schoonheidsspecialiste’ gevolgd aan het Zadkine. Aansluitend volgde ik de opleiding ‘Allround schoonheidsspecialiste’. Beide opleidingen heb ik succesvol afgerond. Hierna heb ik de opleiding ‘Allround nagelstyliste’ gedaan aan de Nederlandse Beauty School. Ook heb ik cursussen gevolgd bij Neoderma.

Nu ben ik bezig met de opleiding ‘Pedicure’ bij Jolange Opleidingen. Leren houdt je gezond, ik houd wel van een uitdaging en bovendien is het leuk om te kunnen groeien. In de toekomst hoop ik mij zeker te blijven ontwikkelen!

  • Persoonlijk

Voor iedere klant neem ik de tijd, ongeacht de behandeling. Samen kijken we naar wat uw wensen en doelen zijn. U kunt pas echt ontspannen als u zich op uw gemak voelt bij mij en in de salon.

Wilt u graag nagels laten zetten maar is dit uw eerste keer? In plaats van direct te beginnen zal ik u vertellen over de mogelijkheden en u voorbeelden laten zien. Zo kunt u tot een beslissing komen waar u 100% achter staat. Heeft u huidproblemen? Ik kan u vertellen wat ik voor u kan betekenen in de salon, maar ook daarna. Meestal zijn huidproblemen niet in één keer verdwenen, maar zult u er ook thuis aandacht aan moeten besteden. Ik zal u uitleggen hoe u dit het beste kunt doen en als u vragen heeft kunt u mij ook altijd bellen.

Deze drie punten vormen het hart van Beauty the Rose. Heeft u vragen over één van mijn behandelingen? U kunt altijd contact met mij opnemen.

Ik zie ernaar uit om u te ontmoeten in de salon!