Onze producten

DÉCAAR Producten

Dare to be yourself”…

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Filosofie

DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen en anderen te accepteren voor wie ze zijn.

Belangrijk voor ons is dat mensen zich prettig voelen met zichzelf en meer zelfvertrouwen hebben. Wij hebben een sterke overtuiging dat dit bijdraagt aan meer geluk, succes en levensvreugde.

Wij ondersteunen deze filosofie door trots te vertellen dat wij een vakkundige DÉCAAR-specialist zijn. Met deze filosofie als leidraad, maakt DÉCAAR effectieve producten en behandelingen, die zijn afgestemd op iedere huidconditie en huidtype.

DÉCAAR is in 2017 opgericht en sins dien werken wij ook hiermee.

DÉCAAR is het directe resultaat van een aantal toonaangevende professionals binnen de beauty industrie en hun welwillendheid de huid te verbeteren, zodat de perfecte schoonheid wordt bereikt.

Missie

Onze missie is om levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen, die niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen verbeteren, maar daarmee ook de kwaliteit van het leven. Met de kracht van de natuur, maken wij iedere huid weer gezond.

THE POWER OF NATURE - Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën

YODEYMA Parfums

Wat is er nou lekkerder dan je dag opfleuren met een heerlijke geur? Natuurlijk niet alleen voor vrouwen maar ook hebben wij een heerlijke mannen collectie. Kom langs in de salon om al onze heerlijke dames en heren geuren uit te proberen!

Power is bijvoorbeeld een afleider van de geur One Million van Paco Rabanne. Yodeyma power is een krachtige en stimulerende parfum voor de verleidelijke man. Met de geurnoten: grapefruit, kaneel en patchouli.

Bestel nu direct al onze Decaar producten via onze webshop bij de Decaar