Onze producten

DÉCAAR Producten

Wij zijn gedreven in het leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen, allemaal met dermatologisch bewezen resultaten, die voldoen aan de meest veeleisende huidtypen van onze klanten.

DÉCAAR heeft naast haar twee behandelingen, zes volwaardige productlijnen op basis van natuurlijk ingrediënten. De producten voor thuisgebruik zijn ter ondersteuning en aanvulling op de DÉCAAR-behandelingen. Jouw DÉCAAR heidsspecialist zal op basis van jouw huidtype de juiste producten adviseren. Hieronder vind je het overzicht van de zes lijnen.

THE POWER OF NATURE - Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën

YODEYMA Parfums

Wat is er nou lekkerder dan je dag opfleuren met een heerlijke geur? Natuurlijk niet alleen voor vrouwen maar ook hebben wij een heerlijke mannen collectie. Kom langs in de salon om al onze heerlijke dames en heren geuren uit te proberen!

Power is bijvoorbeeld een afleider van de geur One Million van Paco Rabanne. Yodeyma power is een krachtige en stimulerende parfum voor de verleidelijke man. Met de geurnoten: grapefruit, kaneel en patchouli.

Bestel nu direct al onze Decaar producten via onze webshop bij de Decaar